Avoin hakemus.

Turku / Helsinki
Kokoaikainen / Osa-aikainen

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan

Mentorointia ja hyvän tiimin

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Lounasedun

Virvokkeita ja välipaloja

Työvälineet

Työterveyspalvelut

Sähköpöydän

Tarvittavat lisenssit

Liikuntaedut (virikekortti)

Säännölliset tiimi-illat

Infrapunasauna toimistossa

Avoin hakemus

Tavoitteenamme on rakentaa Suomen kovin konsultointiin erikoistunut teknologiayritys. Uskomme vahvaan brändiin ja viestintään, jonka vuoksi panostamme myös omaan markkinointitiimiimme.

Vuonna 2018 Identiolaisia oli vain kolme. Vuoden 2020 alussa tiimimme koko kasvoi jo kymmeneen työntekijään. Kasvu on ollut nopeaa ja se on tuonut mukanaan lukemattomia mahdollisuuksia työskennellä upeiden asiakkaiden ja huikean tiimin kanssa. Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä mukaan viemään yritystämme kohti kunnianhimoisia tavoitteita. Jos sinun ammattitaidostasi on apua meille, haluamme sinut ehdottomasti mukaan!

Arvostamme ammattiylpeyttä, tekemistä, vapautta ja luottamusta. Siksi luotamme työntekijöihimme ja sinä saat keskittyä siihen, minkä osaat parhaiten. Suhtaudumme työhön vakavasti, mutta haluamme pitää ilmapiirin sopivan rentona. Sen vuoksi pidämme monin tavoin huolta esimerkiksi toimiston viihtyvyydestä.

Työtehtävät

Jos osaamisesi on ohjelmoinnin puolella, etsimme aina sinua kiinnostavan projektin. Jos intohimosi on markkinointi, pääset heti käsiksi tuoreeseen brändi-ilmeeseemme. Jos emme vielä hallitse osa-aluetta, joka on sinun intohimosi, kerro osaamisestasi meille.

Identiolla saat keskittyä työhön, jossa koet olevasi parhaimmillasi. Lisäksi meille on tärkeää, että sinä haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Siksi tehtävänämme on luoda ympäristö, jossa sinun on helppo onnistua.

Jos haluat osaksi huippujengiämme, lähetä avoin hakemus. Liitä mukaan portfoliosi.

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin.

Mukaan tiimiin?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä

Juliukseen.

Julius Rajala

Ohjelmistokehittäjä, Helsinki
+358 50 491 9330