Ohjelmistokehittäjä.

Turku
Ohjelmistotuotanto
Kokoaikainen

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan

Mentorointia ja hyvän tiimin

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Lounasedun

Virvokkeita ja välipaloja

Työvälineet

Työterveyspalvelut

Sähköpöydän

Tarvittavat lisenssit

Liikuntaedut (virikekortti)

Säännölliset tiimi-illat

Infrapunasauna toimistossa

Identio etsii ohjelmistokehittäjää osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Identio on kokonaisvaltaisiin toteutuksiin sekä konsultointiin erikoistunut teknologiayritys. Yrityksemme kasvaa kovaa vauhtia ja tavoitteenamme on rakentaa Suomen kovin teknologiayritys. Haemme uusia ohjelmistokehittäjiä osaksi ammattitaitoistamme tiimiämme ja tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden lähteä mukaan tähän nuoreen ja hyvähenkiseen yritykseen. Tavoitteenamme on mahdollistaa sinulle työskentely mielenkiintoisten ja merkityksellisten projektien parissa, läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Työtehtävät

Pääset kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita ja olemaan ratkaisevassa asemassa ennen kaikkea asiakkaan, mutta myös oman menestymisesi kannalta. Työtä pääset tekemään normaalioloissa pääosin toimistoltamme Turun keskustassa tai etänä, mutta Identiolaiset myös tarvittaessa työskentelevät silloin tällöin asiakkaan tiloissa.

Emme vanno minkään yksittäisen teknologian nimeen, mutta projekteissamme tuttuja teknologioita ovat esimerkiksi TypeScript, Node.js, Java, Spring Boot, AWS, React Native, Terraform ja PostgreSQL. Kiveen ei tätäkään listaa ole kirjoitettu ja haluamme kehittää tarjontaamme työntekijöidemme osaamista ja kiinnostusta vastaavaksi.

Esimerkkejä projekteistamme pääset katsomaan Referenssit sivulta.

Mitä odotamme?

  • 2+ vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä.
  • Erikoisosaamista frontendistä, backendistä tai mobiilikehityksestä.
  • Ymmärrystä modernista ohjelmistoarkkitehtuurista.
  • Oppimismentaliteettia.
  • Hyviä kommunikaatiokykyjä.
  • Kanban / Scrum on sinulle tuttu tapa työskennellä.
  • Halukkuutta ja kykyä työskennellä tiimissä.
  • Suomen ja englannin kielen osaamista.

Miksi Identio?

Olemme keränneet hyvän porukan ympärillemme, jossa sinulla on koko tiimi tukenasi. Kehitämme jatkuvasti niin kulttuuriamme kuin itseämme ja haluamme tarjota myös sinulle saman mahdollisuuden. Olipa kyse sitten työtehtävistä, kulttuuristamme, tarjoamistamme työsuhde-eduista tai toimistomme taukopeleistä, etsimme aina uusia keinoja tarjota parhaat edellytykset, jotta sinä voit menestyä.

Paras työsuhde-etumme on edelleen jokseenkin paljas kanvaasi. Identio on työntekijöidensä näköinen ja yksi sinun tehtävistäsi on auttaa meitä rakentamaan Suomen paras työpaikka.

Mukaan tiimiin?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä

Pyryyn.

Pyry Pajunpää

Ohjelmistokehittäjä
+358 40 706 9888‬